Menu

Over ons

Pauls Partners Verzekeringen met al jaren zijn wortels in Berkel en Rodenrijs maakt sinds 1 november 2014 als zelfstandig label deel uit van Assurantie010. Door deze samenvoeging is het team van Pauls Partners naast Paul de Groot en Roy de Groot uitgebreid met Rob Spée, Piet van der Maden, Marcel Kluijtenberg en Silvia Borsboom.

Bij Pauls Partners Verzekeringen komen wij bij u thuis voor een (update) gesprek op een tijdstip wat voor u het beste uitkomt. Om deze reden is het bezoekadres aan de Berkelse Poort 87 in Berkel en Rodenrijs per 1 april 2015 gesloten. Wilt u toch liever een afspraak op kantoor maken dan verwelkomen wij u graag op de Schuttevaerweg 47 in Rotterdam.

Pauls Partners Verzekeringen is een allround assurantiebedrijf voor alle ( zakelijke) schadeverzekeringen. Voor hypotheekadvies en financieringen kunt u ook bij ons terecht, hiervoor kunt u contact opnemen met onze collega Marcel Kluijtenberg.

Indien u een ( vrijblijvend) gesprek wilt dan vernemen wij dat graag van u. Onze contactgegevens kunt u vinden op de website.

Pauls Partners Verzekeringen

Bekijk de premies van
Alle verzekeringen